KAYSERİ / İNCESU - Şehit Yusuf Özmen Ortaokulu

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisin'in açılışının 104. yılı ve Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin büyük özveriyle hazırladıkları gösteri ve yarışmalar ile tüm coşkusuyla kutlandı.

Mrt

"Aziz Türk Milleti'nin bağımsızlığına ve kutsal değerlerine olan inancını destanlaştıran İstiklal Marşı'mızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 103. Yıldönümü kutlanıyor. İstiklal Marşı, bir milletin bağımsızlık aşkının, imkânsızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığın, milli değerlerimizi ve ideallerimizi yansıtan azim ve fedakârlıkla verilen kurtuluş mücadelesinin mısralara dökülmüş ifadesidir".  Bu düşüncelerle okulumuzda İstiklal Marşının kabulünün 103. yıl dönümü etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Ock

OKULUMUZDA DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA TÜM SINIFLARDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENMİŞTİR.

Ock

OCAK AYI DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Ara

Sınıflarımızda, Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Klasik Eser Okumaları" ve "Bilen Oturur" etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte istekli ve başarılı oldukları gözlenenen öğrencilerimize, etkinliği düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete yolculuğunun 85. yıldönümü kapsamında okulumuzda anma programı düzenlendi.

Ekm

Okulumuzda ve ilçemizde düzenlenen programlarla cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuz tarafından " TÜBİTAK Bilim Söyleşileri " kapsamında düzenlenen " Yapay Zekada Matematiğin Ne İşi Var " konulu Söyleşi programı Abdullah Gül Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Sn. Ali Hakan TOR' un teşrifi ve sunumu ile gerçekleştildi. Söyleşi; Şube Müdürümüz Sn. Şahin KANAT, ilçemiz Ortaokul ve Liselerdeki Matematik Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile tamamlandı. Yeni Dünya Düzeni içerisinde yeri yadsınamaz olan Yapay Zekanın Matematiği ve Matematiğin Hayatımızdaki Önemi ile ilgili öğrencilerimize verdikleri bilgilerden ve katılımlarından dolayı Sn. Ali Hakan TOR' a teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı " İlköğretim Haftası " Açılış Programı;  Şube Müdürümüz Müdür Vekili Sn. Nazan TOK' un İncesu Meydanı'nda Çelenk Koyma Töreni ile başlayıp; İncesu Kaymakamı Sn. Aydın GÖÇER, Kurum Amirleri,Okul Müdürlerinin katılımı  ile okulumuzda coşkuyla kutlanmıştır.